Paunović na klupi osvajača Lige šampiona

Fudbal ostalo 9. jun 202421:46 0 komentara
Veljko Paunovic, Manager of Reading looks on prior to the Sky Bet Championship match between Peterborough United and Reading at Weston Homes Stadium on February 16, 2022 in Peterborough, England. Reding Peterborough United v Reading - Sky Bet Championship
(Photo by Harriet Lander/Getty Images)

Srpski trener Veljko Paunović preuzeo je meksički tim Tigres.

Bliži se EURO 2024. Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Trofejni klub objavio je takođe ovu vest. Dakle, Veljko Paunović ostaje u Meksiku, pošto je prethodne sezone radio u Gvadalahari.

Paunović preuzima ekipu koja je bila šampion Meksika osam puta, a poslednji put prošle sezone. Takođe Tigres ima i međunarodne uspehe pošto je osvojio KONKAKAF Ligu šampiona 2020. a iste godine igrao je finale FIFA klupskog prvenstva sveta. Pet godina ranije Tigres je izgubio u finalu Kopa Libertadores.

Sa Gvadalaharom Paunović je na kraju bio drugi u šampionatu, a još je kao samostalan trener radio u Čikago Fajer i Redingu, gde je bio najbolji trener meseca septembra 2020. Ipak, najveći uspeh u trenerskoj karijeri ostvario je 2015. kada je sa U20 selekcijom Srbije bio šampion sveta.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!