Prijović se razišao sa Vestern junajtedom

Fudbal ostalo 27. sep 202313:05 2 komentara
Aleksandar Prijovic of Western United celebrates after scoring a header in the first half during the A-League Mens Grand Final match between Western United and Melbourne City at AAMI Park on May 28, 2022, in Melbourne, Australia. A-League Mens Grand Final - Western United v Melbourne City
(Photo by Vince Caligiuri/Getty Images)

Nakon dve godine, srpski fudbaler Aleksandar Prijović raskinuo je saradnju sa Vestern junajtedom i sada je slobodan igrač.

Od kada je stigao, Prijović je za Vestern junajted odigrao 44 utakmice. Postigao je 19 golova i upisao sedam asistencija. Sa Vestern junajtedom je bio i šampion Australije.

„Vestern junajted može da potvrdi da su klub i Aleksandar Prijović postigli sporazum o prekudu saradnje kako bi igrač imao šansu da se okuša na drugom mestu“, naveli su iz kluba.

„Želeli bismo da se zahvalimo Aleksu na vremenu koje je proveo u našem klubu tokom dve sezone“, rekao je generalni direktor Vestern junajteda Mal Impiombato.

„Imao je značajnu ulogu u uspehu našeg kluba u sezoni 2021/22. i želimo mu mnogo uspeha u narednim koracima“, dodao je.

Vestern junajted je te pomenute 2021/22. bio treći u ligaškom delu sezone, a u finalu australijske A lige pobedio je Melburn siti i okitio se titulom.

Bonus video