Prosinečki za SK: Pregovaram s Arisom, oni su na potezu

Robert Prosinečki
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Posle gotovo devet meseci od odlaska iz ljubljanske Olimpije, hrvatski trener Robert Prosinečki ponovo je ‘u akciji’ – postoji interesovanje grčkog Arisa iz Soluna.

„Bio sam u Grčkoj, razgovarali smo, ali nemam ništa konkretno da izjavim. Novinari to nekako iskopaju, iako je to uvek bolje raditi u tišini. Trener sam bez posla, a to je stanje koje me zabrinjava i ne osećam se ugodno. Tako da razgovaram s više klubova, nekad se dozna, a nekad ne“, rekao je Prosinečki za Sport klub Hrvatska i dodao:

„Čekam njihov odgovor. Nekada u takvim pregovorima postoji mogućnost za dogovor, ali isto tako i da se posao nikada ne dogodi. Reč je o preuzimanju ekipe u leto 2023. godine“.

Na razgovor ga je pozvao bivši sportski direktor Rijeke Robert Palikuča, koji je preuzeo taj posao u solunskom klubu. Aris u ovom trenutku igra u Ligi za prvaka i nalazi se na petom mestu. Četiri ekipe kandidati su za nastup u evropskim kupovima, ali Aris zaostaje 17 bodova za PAOK-om.

Legendarni Prosinečki je kao trener počeo u stručnom štabu Slavena Bilića i reprezentacije Hrvatske 2006. godine, kasnije je vodio beogradsku Crvenu Zvezdu, Kajzerispor, Azerbejdžan, BiH, kratko Denizlispor i na kraju ljubljansku Olimpiju, takođe nekoliko meseci.

Komentari (0)

Vidi sve komentare