Rastanak posle 10 godina: Tijana Filipović napustila Spartak

Fudbal žena 11. jun 202415:25 0 komentara
FSS

Posle deset godina Tijana Filipović napušta Spartak iz Subotice. Karijeru će reprezentativka Srbije nastaviti u Spartaku iz Moskve.

Igrate li fantazi?

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Emotivan je bio rastanak Tijane Filipović i njenog matičnog kluba.

Tijana se zahvalila saigračicama i klubu za svu podršku u prethodnih deset godina.

„Odrasla sam ovde, bez njih ne bih bila ono što sam danas. Mislim da sam izrasla u veliku igračicu, ali svoj put moram da nastavim negde drugde. Mislila sam da neću zaplakati, ali je momenat takav da nisam izdržala. Ne znam na koji način i kako bih mogla da se zahvalim klubu koji mi je sve omogućio proteklih godina“, rekla je kroz suze Filipovićeva.

View this post on Instagram

A post shared by Subotičke (@suboticke.rs)

„Došao je trenutak da se ona pita i klub ne može da stane na put jednom ovakvom igraču, jednom autoritetu, ličnosti koja je dala sve, i više nego što je mogla za ovaj klub. U ovoj situaciji meni ništa drugo ne preostaje nego da Tijani Filipović prevashodno poželim dobro zdravlje, sportsku sreću i da nastavi da bude dobar promoter našeg kluba, našeg grada i naše Srbija“, rekao je Zoran Arsić, predsednik Spartaka.

Reprezentativka Srbije sa moskovskim klubom je potpisala ugovor na dve godine.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!