Dobio crveni pa se pismom izvinio rivalima

Aitor Alcalde/Getty Images

Nesvakidašnju priču sa sobom je doneo duel Četvrte lige Grupe A Zagreb odigane prošlog vikenda.

U duelu Stubice i Sesvetskog Kraljevca (1:0) igrač gostiju Antun Vavra isključen je u 60. minutu zbog psovki upućenih domaćem igraču Jurici Benku.

Dva dana nakom utakmice, Vavra je na adresu Stubice poslao pismo izvinjenja.

„Poštovani,

Ovim putem vam se u svoje ime i ime kluba izvinjavam za svoje neprimereno ponašanje prema klubu NK Stubica i prema vašem igraču koje se dogodilo u nedelju 19.3.2023. za vreme odigravanja utakmice 18. kola 4. NL Zagrev između klubova NK Stubica – NK Sesvetski Kraljevac.

Nažalost, nema opravdanja za moj postupak i takvo ponašanje, jednostavno se desilo u žaru utakmice i da mogu da vratim vreme ne big tako postupio. Pogrešio sam i iskreno se kajem. Još jednom vas molim da uvažite ovo pismo izvinjenja jer jednostavno nije bilo namerno i iskreno mi je žao“, napisao je Vavra.

Izvinjenje je prihvaćeno, a Stubica je potez rivala pohvalila i na svojim društvenim mrežama:

„U sportu se često dogode stvari koje iz nas izvuku ono najgore i nekad možda radi svoje reakcije povredimo nekog drugog ili reagujemo totalno neprimereno u tom trenutku. Ali, posle uvek treba ostati veliki i pronaći snage za izvinjenje. Čestitke igraču NK Sesvetski Kraljevac Antunu Vavra na izvinjenju koje nam je uputio nakon dobijenog crvenog kartona“, poručuju iz ovog kluba.

Komentari (0)

Vidi sve komentare