Marota: Džeko nije bio blizu Intera, to su forsirali agenti

Fudbal 1. feb 202118:39 0 komentara
Paolo Bruno, Getty Images Sport

Prethodnih dana naveliko je najavljivana trampa Edin Džeko - Aleksis Sančez, predstavnici Rome i Intera dva dana su se sastajali u Milanu, ali posle propalih pregovora izvršni direktor Neroazura Đuzepe Bepe Marota tvrdi da pregovori zapravo nikad nisu ni stigli do napredne faze.

Celu priču su preko medija više forsirali agenti dvojice igrača nego što je to bilo blizu dogovora. Osim sastanka direktora, nikad nismo ušli u srž pregovora„, tvrdi Bepe Marota.

Ništa neće biti ni od ostalih najavljenih transfera. Kristijan Eriksen i Ivan Perišić ostaće na raspolaganju treneru Konteu iako je prethodnih dana pislao da bi mogli da se presele u Englesku. Glavni razlog mirnog prelaznog roka je pandemija koronavirusa.

Suočeni smo sa nesvakidašnjim događajem. Pandemija je imala snažan uticaj i prethodni model nije održiv. U ovom trenutku moramo da se pozabavimo troškovima. Moraju da se preispitaju kako ne bismo rizikovali neizvršenje obaveza. Nećemo voditi nikakve pregovore o velikim transferima i velikim platama“, zaključio je Bepe Marota.

Budućnost Edina Džeka u Romi ostaje nejasna usled neslaganja sa trenerom Paulom Fonsekom. Ove sezone postigao je sedam ligaških golova u 15 mečeva, ali nije igrao za prvi tim od 19. januara. Od tada trenira odvojeno od ekipe.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!