Ivanović: Mogu još dugo da igram na vrhunskom nivou

Printscrean

Branislav Ivanović završio je posao oko prelaska u Zenit, a na predstavljanju u novom klubu naglasio je da je veoma zadovoljan zbog dolaska u Rusiju i toga što će imati priliku da nastavi da igra fudbal.

Bez obeštećenja, šest meseci pre isteka ugovora na Stamford bridžu, Branislav Ivanović zamenio je plavi dres Čelsija za plavi dres Zenita.

„Veoma sam srećan što sam ovde i što imam priliku da budem član velikog kluba kakav je Zenit. Nadam se da ćemo zajedno stići do velikih uspeha“, rekao je Ivanović po potpisivanju ugovora.

„Uvek sam se nadao da ći imati priliku da se vratim u Rusiju. Veoma sam motivisan i verujem da još mnogo sezona mogu da igram na vrhunskom nivou. Zadovoljan sam što je sve prošlo bez problema“, kaže kapiten reprezentacije Srbije.

„Zadovoljan sam samom činjenicom da ću imati priliku da igram. Mogu da igram u centralnom delu odbrane ali i po desnoj strani, ali to je više pitanje za trenera, meni sve odgovara“, zaključio je Ivanović u svojoj prvoj izjavi od dolaska u Zenit.