POČELO LICITIRANJE: Kandidati za Zvezdinu klupu

Nenad Lalatović, još uvek trener FK Crvena zvezda, najavio je da će otići iz kluba posle neuspeha da odbrani titulu prvaka države.

Njegove razloge i obrazloženja uprava i nadležni sigurno će veoma pažljivo analizirati, a uveliko su počela i nagađanja ko će na „vruću stolicu“.

Kako saznaje Sport, očekuje se da već za desetak dana, na sastanku najužeg rukovodstva,  bude predložen šef struke, jer ako se dobije  licenca za učešče u Evropi ekipa treba da bude na sceni već 2. jula i sa pripremama mora da se krene do 10. juna.

Sport navodi da je namera nekih ljudi iz rukovodstva da se poverenje posle uspeha sa Čukaričkim ukaže prvo Vladanu Milojeviću (45), koji je već radio u omladinskoj školi crveno-belih. Milojević nije iznosi kakve planove ima,  a pominje se da ima ponudu iz Grčke, gde je izgradio internacionalnu igračku karijeru.

Moguć je i treći povratak iskusnog  Milorada Kosanovića (64), mada je, kako se saznaje,  jedna struja za nekog novog, a ima i predloga da se pozove Milovan Rajevac (61), koji je boravio je u klubu kao igrač i pomoćnik Ljupka Petrovića (2003. godine). Rajevac je sa Ganom stigao do završnice SP u Južnoj Africi 2010. godine.

Na kraju liste, ali ne i sa najmanjim šansama da nosi crveno-beli grb, kako saznaje Sport, nalazi se i Dragomir Okuka (61).  Kroz karijeru bio je šampion sa Obilićem i poljskom Legijom, a predvodio je i Lokomotivu iz Sofije, Kavalu i Omoniju. Rezultate je postigao i u Kini sa Jangsuom, a poslednji angažman bio mu je u Čangčunu 2014. godine.

Author: SK