Bivši kapiten Zvezde krenuo ka sudiji, pa dobio crveni VIDEO

Starsport/Peđa Milosavljević

Burna je bila prva utakmica baraža za plasman u Srpsku ligu "Beograd" Šušnjar 1977 - Prva iskra iako su izostali golovi, a najžešće kad je trener domaćina i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević ušao na teren i krenuo ka sudiji.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, nezadovoljan što nije sviran penal za njegov tim, ljutito je pošao ka glavnom arbitru, pa se vratio u „svoj prostor“. Još veća frka počela je kad mu je Marko Bura prišao i pokazao mu crveni karton.

Povezano

Nije lako Kovačević prihvatio odluku, a ni publika na terenu u Šopiću. Nekadašnji reprezentativac Srbije nekoliko puta je kretao ka sudiji da bi mu rekao šta ima, pa se vraćao. Nije bilo fizičkog kontakta, možda i jer je neko sa klupe Šušnjara zadržavao Nenada.

Sa tribina su se čule brojne psovke, pozivi da se prekine utakmica, a šta je Kovačević rekao arbitru sigurno su sudija i delegat naveli u izveštaju.

Početak incidenta možete videti na 48:45 priloženog video zapisa FS Beograda.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare