„Dobra devojka“ Rodžersovu izjavu nije doživela kao uvredu

Ostale lige - Fudbal 27. feb 202418:27 0 komentara
Mark Runnacles/Getty Images

Novinarka BBC Džejn Luis kojoj je na konferenciji za medije menadžer Seltika Brendan Rodžers uputio "dobra devojka" komentar kaže da smatra da Rodžers nije to rekao na uvredljiv način niti je imao bilo kakvu lošu nameru.

Povezano

Nisu se ni Džejn Luis ni Brendan Rodžers „okrenuli“ nakon tog intervjua, brojna udruženja za prava žena već su nju poroglasila žrtvom, a njega šovinistom koji je uvredio ženu koja samo radi svoj posao.

Svesna je Luis da je opaska koju joj je Rodžers uputio postala glavna tema te da su sa svih strana stigli brojni pozivi da se Rodžers izvini novinarki.

Rodžers je u međuvremenu izjavio da „neki ljudi žele da se osete uvređenima“ te da su od tada Luis i on „čak i zbijali šale i smejali se“.

„Na moju žalost, u današnjem društvu svi će naći nešto uvredljivo i nešto da ‘prikače’ ljudima. Razgovarao sam sa Džejn i ona to nije shvatila kao uvredu, čak smo se tome i nasmejali. Ona će nastaviti da mi postavlja čudna i nezgodna pitanja, u to sam siguran, viđam je svake nedelje i imamo dobre odnose. Sve ovo me je i rastužilo, jer ja nisam takva osoba“, rekao je Rodžers.

Na dva puta ponovljeno pitanje „o uticaju pobede Seltika na razvoj sitacije u šampionatu“, Rodžers je na kraju rekao da novinarka tačno zna šta je on mislio kada joj je rekao da je sve već napisano o grupi igrača koju vodi i zaključio:

„Gotovo, dobra devojka, dobro obavljeno“.

„Ne verujem da je Brendan Rodžers ima ikakvu nameru da me uvredi, a što se mene tiče – nisam se osetila uvređenom“, rekla je Luis.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!