Kakav „ispis“: Sudija isključio četvoricu, pa slavio titulu!

Screenshot

Kakav način da se okonča karijera fudbalskog sudije: četiri crvena kartona za De Falken pa pravac na proslavu sa "svojim" Sent Džordžom, a potom u "zasluženu" penziju.

Kraljevski holandski fudbalski savez nije imao kud nego da sudiju Jana Šmita odstrani zauvek iz fudbala nakon što se društvenim mrežama proširio nestvaran snimak – kako Šmit slavi titulu sa fudbalerima i navijačima Sent Džordža iz omalenog Spajrdika, nedugo nakon što je remijem u meču sa De Falkenom odbranjeno prvo mesto u četvrtoj ligi Holandije.

Šmit je u toj utakmici isključio trojicu fudbalera kao i trenera De Falkena i tako pomogao koliko je mogao da Sent Džordž u nadoknadi vremena stigne do izjednačenja u igri 11 na 8 i osvoji željno čekani bod.

Kada je posao obavljen, zvezda i najbolji pojedinac u redovima novog šampiona – sudija Šmit – pojavio se na proslavi ispred stadiona i u jednom trenutku ponosno zaplesao sa peharom u rukama.

Njegova karijera zavšrena je istog dana, ali je pitanje da li će njegovom omiljenom klubu ostati trofej u vitrinama, jer je De Falken već uputio žalbu i doveo u pitanje regularnost takmičenja, piše holandski portal „NH nieuws“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare