Sad ni njima ne valja: trener Al Nasra kritikuje K. Ronalda

Kristijano Al Nassr's Cristiano Ronaldo looks dejected with teammates Saudi Super Cup - Semi Final - Al Ittihad v Al Nassr
REUTERS/Ahmed Yosri

U finalu Superkupa Saudijske Arabije u nedelju će se sastati Al Feiha ekipa trenera Vuka Rašovića i golmana Vladimira Stojkovića protiv Al Itihada, kluba koji je priredio veliko iznenađenje i elimnisao Al Nasr od nedavno pojačan Kristijanom Ronaldom.

Povezano

Bila je to druga zvanična utakmica slavnog Portugalaca za bogati klub iz Saudijske Arabije, ali nije protekla onako kako su on i njegovi novi poslodavci priželjkivali. Al Nasr je poražen sa 3:1, a trener Rudi Garsija za poraz je indirektno okrivio prvu zvezdu tima:

„Jedna od stvari koja je promenila tok meča bila je propuštena prilika Kristijana Ronalda u prvom poluvremenu“, rekao je francuski trener novinarima posle meča.

Kristijano Ronaldo još uvek čeka na prvi zvaničan gol u dresu novog kluba. Naredni meč igra u petak 3. februara u gostima protiv Al Fateha.

Finale Superkupa Saudijske Arabije između Rašovićeve i Stojkovićeve Al Feihe i Al Itihada na programu je u nedelju od 18 časova uz direktan prenos na Sport Klubu 7.

Jedan od junaka u polufinalnim mečevima bio je golman Vladimir Stojković.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare