Sin Dejana Stankovića u bolnici u Milanu

Starsport

Sin Dejana Stankovića Stefan nalazi se u bolnici u Milanu. Još uvek nije poznato šta se dogodilo sa sinom legende srpskog fudbala, a sada šefom struke Ferencvaroša.

Stanković se oglasio kratkim saopštenjem, u kojem je naveo da je “porodica na prvom mestu i da neće sa klupe predvoditi popularni Fradi u narednom susretu”. U obraćanju nije navedeno zbog čega je njegov sin završio u bolnici.

Povezano

“Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu „utakmicu“, moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju.

Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali verujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju.

Mi smo okej i u budućnosti ćemo biti još bolje. Sve najbolje i napred Fradi, ćao!”

Ferencvaroš će u nedelju od 14,30 gostovati Zalaegeršegu u okviru 28. Kola mađarskog šampionata. Trenutno je ekipa Dejana Stankovića lider na tabeli, sa čak 11 bodova više od najbližeg pratioca Pakša.

Inače, sva trojica sinova Dejana Stankovića, Filip, Aleksandar i Stefan su se bavili fudbalom. Prva dvojica su ugovorima vezani za milanski Inter, dok je Stefan u međuvremenu završio fudbalsku karijeru i posvetio se biznisu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare