Sportlajt: Godinu počinjemo uz Gabrijela Batistutu!

Gabriel Omar Batistuta
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Gabrijel Batistuta boravio je ovog leta nekoliko dana u Beogradu i tom prilikom bio je gost Sportlajta.

Videli ste da su dečaci intervju započela deca, da li to i Gabigolu vraća uspomene na vreme kada je on počinjao da igra?

„Ne da se sećam nego i sad zamišljam sebe kao dečaka. Nisam imao tu sreću da kao mali vidim uživo nekog poznatog igrača jer sam živeo u malom mestu i stalno sam maštao da ću postati neko. Drago mi je da sam imao mogućnost da slušam njihova pitanja i dam odgovore. To je uvek interesantno i nadam se da im pomažem“, kaže Batistuta.

„Kada kažeš da si odrastao u malom mestu a ne u velikom gradu da li misliš da deca koja moraju da dođu u veće sredine i klubove imaju više želje i volje?“

„Generalno, da. To ne znači da onaj kome je sve blizu neće uspeti, ali generalno onaj kome je sve to daleko i onaj koji sanja ima više volje. Ceo život je trenirao da preživi“.

„Siguran sam da se dobro sećaš početaka i sada posle svog tog iskustva kako treba da se provede život? Žališ li za nečim ili si zadovoljan kako je sve ispalo, da li je nešto moglo da bude bolje. Kako se osećaš?“

„Naučen sam da shvatim da ne možeš da imaš sve u životu i kada neku stvar uzmeš, drugu ostaviš i to je nekada dobro a nekada loše. Živiš razne situacije i pokušavaš da ostvariš svoje snove, uzimajući ono što želiš od života da bi bio zadovoljan“.

Ovo je samo deo onoga što je Batistuta rekao u Sportlajtu, a ceo intervju, ukoliko ste propustili premijerno emitovanje na Sport Klubu, pronađite u videu ispod.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare