Klop za SK: Šta nam je falilo? Gol!

Premier League 28. apr 201817:43 > 17:46
Print screen/SK

Liverpul je osvojio samo bod u duelu sa Stoukom, a svoje utiske nakon utakmice menadžer Redsa Jirgen Klop izneo je u ekskluzivnoj izjavi za Sport Klub.

 Jirgen, nije bilo lako, šta vam je falilo na ovom meču?

„Gol!“

Gol? Osim toga, šta još?

Imali smo dosta prilika za gol sve ukupno, možda je falilo da sudija svira penal. Sve je to deo igre. Da smo dali gol na početku, možda bi ovo bila drugačija utakmica.

Sa bodom, Stouk definitivno može biti zadovoljan, dok bi im poraz znatno otežao život. Da su imali drugačiji pristup meču, možda bi to nama odgovaralo. Bilo je vrlo intezivno, od prvog do poslednjeg minuta. To je to!“

Veoma važna utakmica je pred vama. Možete li nam reći malo više o meču sa Romom?

Ne! U ovom trenutku bitan je samo oporavak. Ako želite, možete da dođete u svlačionicu da prebrojite povrede. Nije mnogo strašno, što znači da je ovo bila jedna normalna premijerligaška utakmica.

Imamo jedan bod više, ove sezone smo gubili i uspeli da se podignemo, zašto to ne bismo uradili i nakon remija. Imamo još dve utakmice do kraja, nisam siguran, ali mislim da su nam potrebna tri boda da bismo se osigurali. Moram da bacim još jedan pogled na tabelu. Ali ako imamo jedan bod više posle ovog meča, onda sam ja zadovoljan“, rekao je Klop.