Džo Gomez će se oporavljati duže nego što je planirano

Premier League 25. jan 201917:46 > 17:48
Dean Mouhtaropoulos, Getty Images Sport

Defanzivac Liverpula Džo Gomez moraće da produži oporavak i odloži povratak na teren jer je doživeo novu povredu.

Džo Gomez povredio se na utakmici protiv Barnlija 5. decembra i od tada pokušava da se oporavi i vrati na teren. Izgleda da vesti nisu dobre ni za Gomeza ni za Liverpul jer se defanzivac neće vratiti na teren početkom februara kako je bilo planirano.

„Pre tri nedelje smo mislili da je Džo blizu povratka, ali nakon novih pregleda jasno nam je da nije sve onako kako smo želeli i zbog toga on još uvek i ne pokušava da trenira ili trči napolju. Moramo da čekamo. Jasno je da je ovo veoma nesrećna sitiacija. Ova povreda nije kao ona koje imaju Trent ili Vajnaldum gde tačno znamo o čemui se radi“, rekao je Klop.

„Na početku je izgledalo kao jednostavna povrede, ali sa vremenom smo otkrivali nove detalje i jasno je da je mnogo komplikovanije. Moraćemo da sačekamo bar još dve nedelje. U ovom trenutku je teško oceniti tačno vreme“, rekao je Klop za zvanični sajt kluba.

Gomez je za ova dva meseca već propustio deset mečeva, a koliko će ih još biti ostaje da se vidi. Sigurno ga u Premijer ligi neće biti u duelima sa Lesterom, Vest Hemom i Bornmutom, ali ni u duelu Lige šampiona sa Bajernom.