Balak: Čelsi mora da zadrži Azara i Hadson-Odoija

Premier League 26. feb 201913:34 > 13:44
Getty Images/Stuart Franklin

Nekadašnji fudbaler Čelsija Mihael Balak smatra da bi taj klub morao da uradi sve da u svojim redovima zadrži Edena Azara i Kaluma Hadson-Odoija.

„Da sam odrastao u klubu kao što je Čelsi, želeo bih da ostanem u njemu i dokažem se u prvom timu. On je jedan od najvećih talenata ne samo u klubu već i u čitavoj Engleskoj, tako da bi njegovim ostankom obe strane bile zadovoljne“, rekao je Nemac, a potom dodao:

„Nadam se da će potpisati ugovor i ostati u Čelsiju. On je budućnost kluba. Znam da svi igrači ako ne dobiju minutažu počinju da traže klub u kome bi dobili veću minutažu, što je prirodno. Međutim, ljudi iz uprave bi trebalo da imaju obzira prema njemu i pruže mu šansu jer mislim da je već došao do nivoa da može da igra utakmice Premijer lige konstantno“.

Što se tiče Azara Balak smatra da je njegov slučaj drugačiji.

„Njemu je sjajno u Čelsiju. Ipak da bi klub zadržao igrača njegovog kalibra morao bi da se ozbiljnije bori za trofeje. Verujem da ukoliko bi se sledeće sezone Plavci borili za titulu da bi Belgijanac ostao. Pored toga ne treba zanemariti činjenicu da je London jedan od najlepših gradova na svetu za život“, zaključio je Balak.