Skols: Junajted da ojača još dve pozicije da stigne LFC

Nathan Stirk/Getty Images

Legendarni vezista Mančester Junajteda Pol Skols ima ideju o tome kako bi “Crveni đavoli” trebalo da se pojačaju u prelaznom roku da bi u narednoj sezoni mogli da se nose sa Liverpulom – pozicije koje je Skols targetirao su centralni bek i napadač.

Ekipa Olea Gunara Solšera igra prilično dobro od povratka posle pauze zbog pandemije koronavirusa i osvojila je deset od mogućih 12 bodova. Junajted je u dobroj poziciji da izbori plasman koji naredne sezone vodi u Ligu šampiona, a tim se plasirao i u polufinale FA kupa.

Jasno je da je Liverpul i dalje u velikoj prednosti u odnosu na Junajted, bodovna razlika sve govori. Naravno, tu je i Siti. Međutim, ne mislim da su te ekipe nedostižne za Junajted”, izjavio je Pol Skols za BBC radio posle pobede Junajteda nad Bornmutom od čak 5:2.

Pre smo govorili o tome da Junajtedu treba još pet igrača da bi se takmičio sa najboljima, ali sada bih rekao da su im potrebna tek dva. Ono što nam je potrebno je jedan klasični centralni napadač i još jedan štoper koji bi igrao u paru sa Harijem Megvajerom. Viktor Lindelef nije loš, ali njegov nedostatak brzine ne pomaže Megvajeru u nekim situacijama. Njemu bi odgovarao fizički dominantan štoper, kao što su bili Jap Stam ili Rio Ferdinand. Ceo tim bi od toga profitirao”, rekao je nekadašnji engleski reprezentativac.