Birmingem-Vulfs 16:00 SK

Birmingem želi da nastavi dobru formu koju su pokazali u petak kada su demolirali Kristal Palas i umnogome im raspršili snove o Premijer ligi.
Na drugoj strani, Vulfsi su u grčevitoj borbi za opstanak i moraju da ređaju pobede do kraja sezone ako žele da ne ispadnu iz lige dve godine za redom. Osim toga, ovo je i lokalni derbi, jedan od derbija crne zemlje i tri boda na ovom duelu pobeda vredi više od obične pobede.
Menadžer Vulfsa Din Sonders osim glavobolja oko opstanka ima i mnogo glavobolja oko sastavljanja tima. U prethodnom meču, i oni su bili dobri i savladali Midlsboro sa 3:2. Pod znakom pitanja su Stiven Hant i Stiven Vord, dok su Karl Ikeme, Bakari Sako i Dejv Edvards već duže vreme van postave.
Kod Birmingema, neće biti Džonatona Spektora, Marlona Kinga, Stivena Kara i Dejvida Marfija, što znači da ćemo verovatno ponovo gledati Nikolu Žigića u postavi Lija Klarka. Oni još imaju teoretsku šansu da uđu u doigravanje za Premijer ligu i sigurno će oba tima krenuti na sve ili ništa i videćemo engleski fudbal u najboljem svetlu.

Author: BJ