Isko hoće kod Hamesa u Everton, Anćeloti: Glupost!

REUTERS/Albert Gea

Španski AS objavio da je Isko zatražio od Reala zeleno svetlo da napusti klub u zimskom prelaznom roku, razočaran što ga Zinedin Zidan konstantno izostavlja iz tima.

As piše da je španski vezista jasno izrazio nameru da napusti Real, umoran od loše komunikacije sa trenerom. Smatra da zaslužuje mnogo više da igra nego što mu to Zidan dozvoljava.

Povezano

Navodno, Real je prihvatio da ga proda ako stigne dobra ponuda.

Tim povodom poslednjih dana pojavile su se glasine da je Isko na vezi sa Hamesom Rodrigezom i da bi mu se vrlo rado pridružio u engleskom Evertonu. Nezvanično, kontakt je već uspostavljen iako je Karlo Anćeloti brže bolje te nagoveštaje nazvao „glupostima“.

Isko je u Real došao 2013. iz Malage, ima 28 godina i prema Transfermarktu njegova cena na fudbalskom tržištu procenjuje se na oko 30 miliona evra. Pre samo dve godine koštao je čak 90 miliona evra.

U svakom slučaju, reč je o izuzetno kreativnom igraču, iskusnom, koji je sa Realom osvojio petnaestak trofeja, uključujući čak četiri Lige šampiona. Dres Španije oblačio je 38 puta i verovatno bi u mnogim timovima predstavljao veliko pojačanje.