Laudrup: Ostajem u Svonsiju

Premier League 13. jun 201313:37 > 13:37
Trener Svonsija Mihael Laudrup rekao je danas da namerava da ostane u tom fudbalskom klubu, uprkos tome što je njegov agent u lošim odnosima sa čelnicima kluba.

Laudrupov agent Bajram Tutumlu sukobio se sa predsednikom Svonsija Hjuom Dženkinsom oko transfera igrača, zbog čega mediji spekulišu da bio velški klub mogao da ostane bez trenera.

„Već tri meseca svima pričam da nameravam da ostanem u klubu. Bajram je moj agent i to se neće promeniti. Ako klub ne želi da radi s njim, ili on ne želi da radi s njima – to je njihov problem, ne moj“, rekao je 48-godišnji Laudrup, preneli su britanski mediji.

„Jedino o čemu brinem je da imam najbolje igrače u Svonsiju, koje možemo da priuštimo i koji su u okviru budžeta. Za to ću se boriti i to će biti moj zadatak u svakom klubu koji budem vodio. Imam 100 odsto poverenja u Bajrama, ali ako oni ne žele da saradjuju, moraće da žive sa tim“, dodao je on.

Mediji spekulišu da su za Laudrupa zainteresovani Fenerbahče, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Malaga. Laudrup je u martu produžio ugovor sa Svonsijem do 2015. godine.

Svonsi je u februaru osvojio Liga kup, posle pobede nad Bredfordom od 5:0, što je prvi trofej tog velškog kluba u engleskom fudbalu.  

Author: AK