FA: Počinje peta runda FA Kupa (SK1: 13:45h)

Došli smo do pete runde FA kupa i nakon seče favorita u četvrtoj, niko se ne usuđuje da predviđa bilo šta.

Počinjemo duelom dva kluba čija imena počinju na W. Vest Brom se probudio u poslednje vreme, u stvari, provereni recept Tonija Pjulisa ih je probudio, čak se raspucao i skupo plaćeni Braun Ideje. Vest Hem je odličan u Premijer ligi, ali su malo pali u prethodnih nekoliko nedelja i ostali bez Endija Kerola u međuvremenu.

Od 16:00 na SK2 pratimo meč Blekburna i Stouka. Blekburn je nekada bio šampion, sada se muči u Čempionšipu, ali u FA kupu su sjajni. Stouk igra standarndno dobro, a glavna ličnost ovog meča biće Mark Hjuz. On je sada menadžer grnčara, a nekada je igrao sa velikim uspehom za Blekburn.

Od 18:30 na istom kanalu videćemo da li Liverpul može da skine prokletstvo Selhurst Parka sa sebe. Jedva su nekako prošli Bolton u prethodnoj rundi, ali ispadanjem Sitija i Čelsija, možda je realno da su oni sada prvi favoriti za trofej. Palas je uvek nezgodan protivnik za njih i Alan Pardju će sigurno znati da pripremi svoj tim.

Imaćemo sigurno i jednog učesnika četvrtfinala iz Čempionšipa, pošto se sastaju Derbi i Reding. Taj meč pogledajte od 16:00 na SK5

Author: BJ