Da navijači isprate Klopa: Liverpul razmišlja o paradi

Premier League 27. feb 202413:46 3 komentara
Liverpul
Reuters/Julian Finney/Getty Images

Osvajanje titule u Liga kupu otvorilo je mogućnost da Liverpul na kraju sezone organizuje paradu i pozove navijače da se na taj način oproste od Jurgena Klopa.

Povezano

Na najvišem nivou kluba razmatraju se opcije kako bi se napravi plan na koji će se klub i igrači oprostiti od Jirgena Klopa koji klub napušta na kraju sezone.

Retko, ako ikad, klubovi veličine Liverpula prave parade na kojima slave pobedu u Liga kupu. Takve proslave obično su rezervisane za proslavu titule u FA Kupu, šampionatu Engleske, evropskim takmičenjima… Ali, ovoga puta bio bi ovo dobar povod da se okupe navijači u čast treneru koji odlazi.

Ipak, ko zna, Liverpul je i dalje u borbi za dodatne tri titule, maj je daleko, pa za paradu možda i ne bude potreban „mali“ povod poput Liga kupa.

U klubu su svesni da bi na paradu doputovali navijači iz celog sveta baš zato što bi to bio način da se ukaže poštovanje menadžeru koji je doneo klubu brojne titule, a pre svega titulu šampiona na koju se čekalo 30 godina.

Kada je Liverpul na ulicama slavio osvajanje Lige šampiona na ulicama je bilo više od 750.000 ljudi, sličan broj navijača je pratio i paradu kojom je proslavljena titula šampiona Engleske.

Iz kluba tvrde da je to i dalje samo ideja sa kojom bi svakako na kraju trebalo da se složi i sam Klop.

Navodno, Nemac je jedva prihvatio i poziv kapitena Virdžila van Daka da zajedno podignu pehar na Vembliju u nedelju uveče.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare