Džerard: Statua za Klopa ispred Enfilda

Naomi Baker/Getty Images

Jirgen Klop će u nedelju protiv Vulvsa poslednji put voditi ekipu Liverpula, a reči hvale na račun nemačkog stručnjaka ne prestaju.

povezane vesti

Sa Liverpulom je osvojio sve što se osvojiti može i jedan je od najomiljenijih trenera u istoriji slavnog engleskog kluba.

Stiven Džerard, dugogodišnji kapiten Redsa, smatra da je Klop zbog svojih zasluga zaslužio da dobije statuu ispred Enfilda.

„Sada se ta era bliži kraju i iskreno se nadam da je uprava već počela da gradi statuu za Jirgena. On je zaista takva klupska legenda i zaslužuje tako nešto, ako govorimo o najboljim trenerima u istoriji, Klop je tu, rame uz rame sa najboljima“, rekao je Džerard.

Nekadašnji engleski reprezentativac žali što nije odigrao nijedan zvaničan meč pod vođstvom Klopa.

„Mogu da kažem da smo svi bili uzbuđeni od prvog dana kada je Klop došao u klub, od prve konferencije za novinare. Imao sam priliku da sa Džejmijem Karagerom otputujem sa prvim timom na turneju u Australiju, gde smo odigrali egzibicioni meč i imao sam priliku da osetim tu neverovatnu energiju. Sećam se da sam sedeo u Melburnu i razmišljao, platiću koliko god mi traže samo da igram godinu dana za Klopa, iako sam znao da to nije moguće“, istakao je Džerard.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare