FA: Mitrovića čeka oštrija kazna

Premier League 20. mar 202321:52 17 komentara
REUTERS/Carl Recine

Aleksandar Mitrović je dobio crveni karton u meču FA Kupa zbog toga što je oštro protestovao kod sudije, a čak je imao i fizički kontakt sa njim. Zbog toga sledi oštra kazna Fudbalske asocijacije iz koje je poručeno da bi uobičajna kazna od tri meča suspenzije za Mitrovića bila "nedovoljna".

Iz FA kažu da će Mitrović biti kažnjen zbog nasilnog i nepristojnog ponašanja. Uz napadača Fulama kažnjen je i menadžer Marko Silva koji je vređao sudiju, a takođe je i Fulam pomenut u saopštenju Fudbalske asocijacije zbog toga što se članovi tima nisu ponašali pristojno.

„Fudbalska asocijacija tvrdi da standardna kazna koja bi se inače odnosila na Mitrovića za isključenje za nasilno ponašanje prema sudiji nije dovoljna. Mitrovićevo ponašanje i jezik su bili neprimereni, uvredljivi i preteći i zbog toga je isključen“, stoji između ostalog u saopštenju.

Fulam je izgubio od Mančester Junajteda u četvrtfinalu FA Kupa na „Old trafordu“ 3:1. Prvi gol na meču je dao Mitrović, da bi kasnije od 72. minuta kada je Aleksandar bio isključen sve bilo promenjeno. „Crveni đavoli“ su dali tri gola i tako prošli dalje.

Komentari (17)

Vidi sve komentare