Ferdinand: De Hea neće pristati na status drugog golmana

REUTERS/Phil Noble

Rio Ferdinand, nekada proslavljeni igrač Mančester junajteda, smatra da De Hea neće ostati u redovima „Đavola“ ako bude morao da se bori za mesto prvog golmana.

Španac je poslednji put branio 28. februara. Onda je otišao u otadžbinu, gde je prisustvovao rođenju prvog deteta. U tom periodu odlično ga je zamenio Din Henderson, pa je menadžer Ole Gunar Solšer odlučio da De Heu preseli na klupu.

povezane vesti

Imate dve opcije ili da se borite za mesto prvog golmana ili da kažete „ to sam ja, želim da odem negde drugde ako ne branim“. Iskreno ako Din Henderson završi kao prva opcija sezonu, De Hea će učiniti sve da ode iz Junajteda“, istakao je Ferdinand.

Za De Heu i klub bi najbolje bilo da se sporazumno rastanu, ukoliko Španac ne bude prvi golman, jer spada u grupu najplaćenijih igrača u klubu.

Igrao sam sa Davidom tri godine. Znam koliko je dobar i koliko je veran klubu. Međutim, sada je situacija takva da treba sa nekim da se bori za mesto u timu. Da li će on to prihvatiti? Ne verujem“, zaključio je Ferdinand.

 

 

 

Komentari (3)

Vidi sve komentare