Gvardiola: Za nas će Liverpul uvek biti veliki rival

Guliver

Pred nastavak sezone u Premijer ligi nakon reprezentativne pauze i duel sa Liverpulom, menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola kaže da se Erling Haland još oporavlja ali da bi mogao da bude spreman za meč sa Liverpulom.

Haland se povredio pred početak reprezentativne pauze zbog čega nije mogao da igra za Norvešku u prvim mečevima kvalifikacija za EURO 2024.

„Poslednji trening pred utakmicu imamo danas popodne i tada ćemo videti kako se oseća. Imamo još jedan dan, on će sam odlučiti. Život je rizik, moramo da rizikujemo. Videćemo šta će se desiti“, rekao je Gvardiola na konferenciji za medije.

Govorio je Gvardiola i o povredi Fila Fodena koji je imao i operaciju slepog creva:

„Doktor kaže dve ili tri nedelje, ali videćemo kako se stvari odvijaju i kako teče oporavak“.

„Ono što je najvažnije je da se i dalje borimo za sve – na tri fronta. To je dobro. Dobro je i kada pobeđuješ, ali ne možeš to konstantno da radiš deset ili 11 meseci. Ali, ipak smo idalje tu“, rekao je Gvardiola i zaključio:

„Poznajemo se godinama. Isti menadžeri, novi meč. Liverpul je idalje izuzetan tim. To, po mom mišljenju, ne menja činjenica da su imali uspone i padove. To može da se dogodi svakom timu. Za nas će Liverpul uvek biti veliki rival“.

Meč se igra u subotu od 13.30.

Komentari (0)

Vidi sve komentare