Junajted odbio više igrača, a doveo samo jednog na pozajmicu

Premier League 1. feb 20239:543 komentara
Naomi Baker/Getty Images

Mančester junajted je ovog januarskog prelaznog roka bio gotovo neprimetan, a kako javljaju britanski mediji uprava kluba prvi put posle dužeg vremena nije želela da dovodi igrače tek tako, iako su im nuđeni.

Klub sa Old Traforda je godinama unazad dovodio igrače bez naročite vizije i uz to ih plaćao daleko više nego što vrede. Setimo se samo transfera Harija Megvajera, čije obeštećenje je iznosilo 85 miliona funti…da ne spominjemo sve ostale. Međutim, tokom minulog prelaznog roka Junajted je odbio više igrača, koji su im posredstvom menadžera nuđeni.

Reč je o  Isku,koji je slobodan igrač, zatim o  Atletikovim prvotimcima Saulu Njigezu i Janiku Fereiri Karasku, Lionovom Husemu Auaru…

Uprava kluba im se zahvalila na ponudama i odlučila za Marsela Zabicera. Austrijski fudbaler je na Old Traford stigao kao pozajmljen igrač Bajerna.

„Nekada u životu morate da donosite brzi i važne odluke. Čim sam čuo za ovu mogućnost, znao sam da je to dobar izbor za mene. Osećam da sam na brhuncu karijere i jedva čekam da pomognem novom klubu“, rekao je Zabicer.

Vezista je potpisao ugovor o pozajmici do kraja sezone sa pravom otkupa.

Ove zime Mančester junajted je još doveo golmana Džeka Batlenda iz Kristal Palasa i holandskog napadača Vuta Veghorsta iz Barnlija na pozajmice.

Komentari

Vaš komentar