Junjated krenuo po špica: Tri opcije na stolu

Premier League 11. jun 202419:46 0 komentara
Ajvan Toni
AP Photo/Leila Coker, File

Mančester junajted je odigrao sezonu za zaborav, a u novu će želeti sa još jednim napadačem. Spisak centarforova koje "Crveni đavoli" žele je poveći.

Rasmus Hojlund je nedavno završenu sezonu započeo usporeno, ali je sezonu završio sa deset golova. To nije zadovoljilo apetite Junajteda, pa će crveni deo Mančestera dobiti još jednog napadača ovog leta.

Tri opcije su na stolu Erika Ten Haga – Ajvan Toni, Džonatan Dejvid i Josua Zirkze.

Toni je bio suspendovan u prvom delu sezone, jer se zaigrao sa kvotama, ali se u dobroj formi vratio na teren. Postigao je četiri gola na uvodnih pet utakmica, međutim, posle toga je stao. Imao je važnu ulogu u timu Brentforda, a Junajted ga vidi među glavnim kandidatima.

Bliži se EURO 2024!

Na ovoj adresi možete pročitati pravila igre, registrovati tim, napraviti privatnu ligu, pozvati prijatelje da vam se pridruže, a najbolji će osvojiti nagrade. Neka Fantasy igre počnu!

Džonatan Dejvid je već zreo za naredni korak, pošto je u Lilu i francuskom prvenstvu već jedan od najboljih napadača godinama. Drugačiji je profil napadača od Tonija, a može da igra i iza napadača.

Josua Zirkze je sa Bolonjom učinio nešto što se nije očekivalo, plasirali su se u Ligu šampiona. Zirkze je „tražena roba“, a Mančester junajted je jedan u redu.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!