Konte besan: Prvi put sam to doživeo, čudna odluka PL

Premier League 18. jan 202216:35 > 16:40 1 komentar
Julian Finney/Getty Images

Menadžer Totenhema Antonio Konte istakao je da je razočaran odlukom da se odloži meč između njegovog tima i Arsenala, te je taj potez Premijer lige okarakterisao kao 'čudan'.

Premijer liga je uvažila zahtev Arsenala za odlaganjem meča, pošto su Tobdžije zatražile pomeranje zbog velikog broja povređenih i odsutnih fudbalera, kao i igrača koji su zaraženi virusom korona.

Povezane vesti

„Klub je izrazio razočaranje zbog te odluke. Ako Premijer liga odlaže utakmice zbog povreda, to znači da čelni ljudi moraju više da se potrude kada prave raspored utakmica. Ponavljam, prvi put u mom životu odložena je utakmica zbog povreda. To je veoma čudno i ja sam veoma iznenađen“, rekao je Konte.

„Jasno smo pokazali da smo razočarani. Bili smo spremni da igramo protiv Arsenala. Mečevi ne treba da se odlažu zbog povreda ili reprezentativnih obaveza igrača. Svesni smo velikog problema koji imamo svi sa virusom korona, u tim situacijama i treba odlagati mečeve. Ali ovo je prvi put da vidim ovakvu odluku. To je veoma čudno. Teško je prihvatiti neke odluke“.

Totenhem naredni meč igra protiv Lestera u sredu od 20.30.