Lampard: Odbio sam neke ponude, ali vratiću se

Pool via REUTERS/Andy Rain

Legenda engleskog fudbala i doskorašnji menadžer Čelsija Frenk Lampard otkrio je da je nedavno odbio laskave ponude za povratak u trenerske vode, ali da veoma želi da pronađe pravi klub u kome će nastaviti da se bavi ovim poslom.

Frenk Lampard je prisustvovao svečanosti u Londonu, koju je organizovala jedna dobrotvorna organizacija i tom prilikom prvi put govorio u javnosti od odlaska iz Čelsija krajem januara.

Nekadašnji engleski reprezentativac je prošlog meseca četvrti put postao tata, a sad je poručio da je spreman da se u bliskoj budućnosti vrati trenerskom poslu.

Razmišljao sam o povratku i imao nekoliko ponuda u prethodna dva meseca, laskale su mi i bile veoma zanimljive, ali nisu bile one prave„, iskren je Frenk Lampard.

Nikad ne prestaješ da učiš

Kaže da se dobro odmorio prethodnih meseci i spreman je da napravi iskorak.

Svakako sam zainteresovan da se vratim poslu, potrebno je samo da to bude u pravo vreme i na pravom mestu. Koliko god da sam se odmarao, oporavljao i odmicao od igre, moje oči su uvek bile uprte u fudbal. Svakako i dalje preispitujem stvari koje su se dogodile u prethodne dve i po godine, ali se i radujem stvarima koje mogu doći. Pratim i dalje utakmice, pokušavam da učim, pokušavam da postanem bolji, što svi radimo u ovoj igri. Nikad ne prestaješ da učiš. Pokušaću da pronađem pravo vreme, pravu priliku i veoma želim da radim opet„, poručio je Frenk Lampard.

Nije komentarisao otkaz u Čelsiju, ali…

Naravno da niko ne želi da izgubi posao i izađe iz igre koju voli, ali istovremeno, mislim i to sam vrlo dobro znao, kada uđete u trenerske vode, svesni ste da će se to jednom dogoditi, bez obzira koliko mislite da ste dobri ili u kojim god okolnostima da se nalazite.“

Lampard kaže da je najbolja stvar što je ovo vreme maksimalno iskoristio da se potpuno posveti porodici.

Komentari (0)

Vidi sve komentare