Lampard: Autsajderi smo, to ne znači da se nećemo boriti

Premier League 22. apr 202216:24 > 23. apr 2022 0:43 0 komentara
Everton manager Frank Lampard reacts to play 12th February 2022 ; Goodison Park, Liverpool, England; Premier League football, Everton versus Leeds; Everton manager F
ActionPlus via Guliver

U nedelju od 17.30 (Sport Klub 1) na Enfildu će Liverpul i Everto odigrati gradski derbi.

„Ovo je veoma važan i veliki meč. Gledao sam ga toliko puta i drago mi je da ću biti deo jednog takvog derbija“, rekao je menadžer Evertona Frank Lampard koji je kasnio na konferenciju za medije.

Povezano

„Ne možete uvek da kontrolišete rezultat i to svakoj utakmici daje drugačiju energiju. Očekujem, sa obe strane, strast, borbu i želju. Ne postoji plan igre na ovom svetu koji bez tih stvari može da funkcioniše“, dodao je Lampard.

Pobeda Barnlija protiv Sautemptona dodatno komplikuje već tešku situaciju Evertona koji je samo bod iznad opasne zone, ali Lampard kaže da ne može ni on ni iko u klubu da brine o rezultatima drugih klubova.

„To se dešava, moramo da očekujemo da će i drugi timovi pobeđivati“, rekao je menadžer Karamela koji neće moći da računa na povređene Donija van de Beka i Andrea Gomeša.

„Igramo protiv najjačeg tima, jednog od najjačih u ligi. I to mora da nam bude motiv. Moramo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira šta se dogodi. Mi smo autsajderi u ovoj priči i to je jasno. Ali to ne znači da ne moramo da se borimo. Očekujem duel igru, ali na dozvoljen način. Nadam se da će sudije videti stvari kako treba. Na Gudisonu su neki žuti kartoni postajali crveni, nadajmo se da na Enfildu neće biti tako“, dodoa je Lampard.