Lingard se izvinio zbog vožnje pod uticajem alkohola

Premier League 21. sep 202316:57 3 komentara
Džesi Lingard
Paul Harding/Getty Images

Engleski fudbaler Džesi Lingard kažnjen je sa 57.000 funti zbog vožnje pod uticajem alkohola. On je prekršaj naravio početkom jula u Mančesteru, kada je udeo alkohola u njegovoj krvi bio više nego duplo veći od zakonom propisane granice.

Lingard je upravljao Lamborginijem kada ga je zaustavila saobraćajna policija. Ustanovljeno je da je imao 1,52 promila alkohola, dok je granica u Velikoj Britaniji 0,7 promila.

FUDBAL:

Vezista je potom kažnjen sa 57.000 funti i napisao je saopštenje u kojem je naveo da mu je žao zbog svog postupka.

„Želim da se javno izvinim zbog greške koju sam napravio. Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo, jasno mi je koje su posledice toga što sam doveo druge u opasnost i prihvatam ih. Izvinjavam se svim svojim fanovima koji me prate i podržavaju. Prihvatam presudu i kaznu kojom sam sankcionisan“, napisao je Lingard.

Englez je bez kluba otkako mu je krajem juna istekao ugovor sa Notingem Forestom. Lingard trenira sa Vest Hemom, u čijem dresu je zablistao tokom šestomesečne pozajmice početkom 2021. godine. Tokom karijere nastupao je još za Mančester Junajted, Derbi Kaunti, Brajton i Lids.

Bonus video: