Nuno na mukama, Rojal pred debijem ranije nego što se nadao

Premier League 10. sep 202110:35 > 10:39 0 komentara
Matt Dunham, Reuters

Nuno Espirto Santo je na mukama pred nastavak takmičenja u Premijer ligi pa bi moglo da se dogodi da Emerson Rojal debituje za Totenhem i pre nego što je planirano.

Espirito Santo imao je reprezentativnu pauzu iz noćne more. Neće moći da računa na čak sedam prvotimaca za ovaj vikend i duel protiv Kristal Palasa. A to bi moglo da znači da će pojačanje iz Barselone, Emerson Rojal koji se klubu priključio poslednjeg dana prelaznog roka možda debitovati već ovog vikedna.

Sasvim je sigurno da u sastavu tima neće biti Kristijana Romera, Đovanija lo Selsa i Davinsona Sančeza jer se trojac iz Argentine nalazi u Hrvatskoj u izolaciji pre povratka na tlo Engleske. Pitanje je i kada će biti spremni da zaigraju i kada se vrate jer deset dana neće trenirati, a najavljeno je i da će biti kažnjeni jer su se pozivu reprezentacije odazvali suprotno željama kluba.

Dodatni problem je povreda koju je tokom reprezentativne akcije zadobio Hjeon-Min Son, a problem sa povredom ima i Stiven Bergvajn kao i Oliver Skip i Rajan Sesenjon.

Totenhem je jedini tim u ligi koji iz tri meča ima tri pobede, Kristal Palas je osvojio dva boda za to vreme.

Duel Kristal Palasa i Totenhema otvara četvrto kolo Premijer lige u subotu u terminu od 13:30. Prenos je na Sport Klubu 1.