Pogledajte ovo: Desetogodišnjakinja analizirala Junajted

Premier League 26. okt 202114:118 komentara
Devojčica
Foto: PrtSc United view TV

Na sajtu Mančesterove "Junajted vju televizije" (United view tv), objavljen je petominutni intervju sa desetogodišnjom navijačicom "Crvenih đavola", koja je analizirala igre pulena Ole Gunara Solšera i oduševila armiju navijača jednog od najvećih klubova na planeti.

Uz kompletan prevod, predlažemo vam da odgledate i odslušate intervju, kakav do sad niste gledali, a ni čuli.

Baš smo loše igrali danas, zar ne? Poraz 5-0 od Liverpula, kako se osećaš trenutno?

Pa, ne znam… Imamo Ronalda, imamo Sanča koji nije ni ušao u igru iako smo platili milione za njega. Imamo Fernandeša, koji je bio sjajan prošle sezone. I da, znam da je Liverpul dobio Votford sa 5:0 u prethodnom kolu, ali mi smo mnogo bolji od Votforda i ne bismo smeli tako da izgubimo od Liverpula. Mislim da je stvar u tome da im Ole kaže da urade nešto, a oni to jednostavno ne urade. Mogli ste da vidite koliko je Ronaldo frustriran kada je šutnuo protivnika. Ništa tu nije slučajno, jer u prethodnom meču smo jedva dobili Atalantu… Ej, Atalantu!

Da, bilo je gusto sa njima, a da li misliš da može da bude bolje, ponekad treba vremena da se stvari povrate, mnogi prebrzo traže smenu trenera, nove igrače… Da li misliš da može da bude bolje?

Ali, rekli su da će biti bolje, rekao je to kada smo izgubili u finalu LE prošle sezone, ali jasno je da nismo bolji, izgubili smo 5-0 od Liverpula.

Odlično si to primetila, rekli su posle finala da ćemo biti bolji, sada imamo i Sanča i Ronalda i Varana, a čini se da idemo unazad, da smo gori?

Mislim da sada… mislim da je sada problem u tome da Ole više i ne zna šta radi i ko je na terenu, videli ste Megvajera i onog… – Lindelefa… Da, njih dvojica ne mogu da se dogovore ko će šutnuti loptu, kada treba da je šutne Megvajer, šutne je onaj drugi, kada treba da je šutne onaj drugi, šutne je Megvajer. Mislim da je stvar i u tome da su se igrači malo opustili, verovatno su pomislili: „OK, sada imamo Ronalda i Sanča, ne moramo više da se trudimo“, i čini se da ne uče ništa novo.

Misliš da se ne trude dovoljno?

Ne, prošle sezone smo ušli u finale. Izgubili smo na penale, to nije smak sveta, izgubili smo, ali smo ipak bili u finalu, a sada ove sezone jedva dobijamo i manje timove!

Navijači Mančester Junajteda
REUTERS/Phil Noble

Koliko imaš godina?

10.

Neverovatno. Sigurno si slušala tatu i deku da pričaju o dobrim-starim vremenima kada smo osvajali sve trofeje, sigurno si videla snimke na youtube kada je Ronaldo prvi put bio ovde, kako se osećaš kada pogledaš te snimke i kada uporediš sa ovim sada?

Pa teško mi je, jer mislim da smo bolji od Liverpula, trebalo bi da razbijemo Liverpul, ranije smo imali lošije timove ali bolje rezultate. Sada ponovo imamo Ronalda, što bi značilo da moramo da pobedimo bar sve manje timove. Sada ne možemo da pobedimo skoro nikoga iako imamo Ronalda. Jednostavno se ne trude dovoljno.

Što se tiče menadžera, znam da ti je tata sigurno pričao kakav je Ole bio kao igrač i šta je sve uradio za naš tim, ali kako misliš da vodi tim i da li si zadovoljna?

Mislim da se ni on ne trudi dovoljno. Ne znam šta je rekao na poluvremenu, ali izgledalo mi je kao da ništa nije rekao. Megvajer i Lindelef su nastavili da greše, iako je bilo 4:0 posle prvog poluvremena. Verovatno im je rekao: Dobro je, momci, dali ste sve od sebe, oni su odličan tim! Ali nije tako, ne bismo smeli tako da gubimo od Liverpula! Da, oni imaju dobre igrače, nemojte pogrešno da me shvatite, imaju Salaha, ali trebalo bi da ih pobedimo!

Ili bar da ih više namučimo!

Da, ne da gubimo 5:0! Bar se malo više potrudite, neka bude 1:0, 2:0! Može da bude i 5:3! Mogli ste da vidite koliko to znači navijačima, koliko su svi bili tužni i osramoćeni tokom meča!

Komentari

Vaš komentar