Rangnik: Napravi smo nekoliko koraka napred

Premier League 14. jan 202215:00 2 komentara
Getty Image/ Alex Grimm / Staff

Menadžer Mančester Junajteda Ralf Rangnik pred utakmicu 22. kola Premijer lige sa Aston Vilom rekao je da je njegova ekipa u nekim segmentima napredovala, ali da još u potpunosti ne može da bude zadovoljan.

„Bio sam potpuno svestan da se ovo ne može desiti preko noći. Pokazali smo da smo primili manje golova, ali ipak se radi o kontroli igre. Očigledno da smo napravili nekoliko koraka, ali stvari mogu i dalje da krenu na bolje, da pronađemo najbolju formaciju“, rekao je nemački stručnjak, pa potom nastavio:

„Ako želite da kontrolišete ili dominirate, možete to učiniti na dva načina. Prvo, kako igrate kada je drugi tim u posedu i nije slab u kontranapadu. Drugi je da steknete kontrolu kada ste u posedu. Napravili smo nekoliko koraka, ali ne tako brzo koliko bih želeo. Kao trener nikada niste strpljivi! Uvek želite da se brže razvijate. Sve je u rezultatima svake utakmice, a to ćemo videti i sutra“.

Na prethodnoj utakmici, koju je Junajted takođe igrao protiv Aston Vile, ali u FA Kupu, na kojoj nije bilo Kristijana Ronalda, Sanča i Megvajera, ali postoji mogućnost da sada budu spremni za meč.

„Mislim da će biti dostupni. Kristijano je trenirao juče, Hari prekjuče. Moramo da sačekamo poslednji trening danas popodne, ali kako se sada čini, trebalo bi da budu na raspolaganju“.