Runi: Laska mi što se priča da me Everton želi

Premier League 21. jan 202215:59 1 komentar
xBarringtonxCoombsx

Everton je pre nekoliko dana otpustio Rafu Benitesa posle samo nekoliko meseci. "Karamele" sada traže novog trenera, a možda je rešenje u mladom menadžeru iz Čempionšipa.

Na „Gudisonu“ nema menadžera prvog tima u ovom trenutku, a nekoliko imena se pominju kao kandidati. Među njima je i Vejn Runi koji je našao žicu igračima Derbi Kauntija. Taj klub je u finansijskim problemima pa je sezonu počeo u deficitu sa bodovima. Ipak klub ima osam pobeda i svega sedam poraza u aktuelnoj eszoni.

„Isti sam kao i svi drugi. Gledam spekulacije na društvenim mrežama i u novinama. Everton je klub uz koji sam odrastao. Polaskan sam ako sam u tim pričama, ali Everton mora da zna da ako želi da razgovara mora to da radi kroz zvanične puteve“, rekao je Vejn Runi.

„Svi vole bajke, ali moj fokus je na sutrašnji meč. Velika utakmica, lokalni derbi i moramo da ga tretiramo sa velikim poštovanjem. Niko me nije zvao iz Evertona i neće me to sada poremetiti u mom poslu kog radim ovde. Shvatam da se pitanja postavljaju, ali nije bilo razgovora i ne mogu više da pričam o tome“.

Runijev Derbi inače igra u subotu sa Notingem Forestom od 13 i 30 na gostovanju. Meč sa „Mejn rouda“ ćete gledati na Sport Klubu 7.