Runi: Zadržati Bruna, a ostalih se otarasiti

Premier League 16. maj 202414:00 4 komentara
Guliver

Mančester Junajted nikako da se oporavi od odlaska Ser Aleksa Fergusona, a dijagnozu je dao legendarni napadač kluba Vejn Runi, koji se sada bavi trenerskim poslom.

Popularni Vaza smatra da samo Bruno Fernandeš od nosilaca igre treba da ostane.

– Moraš da gradiš tim oko Bruna. On je kvalitetan igrač, spreman da se pobije. I onda, mislim, treba da se otarasiš svih ostalih igrača. Zadržiš mlade igrače i zadržiš Bruna. Mora da se desi jedna masovna čistka. Mora. Neće to da bude gotovo za godinu dana, možda za dve. Nemojte pogrešno da me razumete, sve su ovo dobri igrači, ali da bi se takmičio u ovoj ligi, sa Sitijem, Liverpulom i Arsenalom, potrebni su ti bolji igrači – rekao je Runi.

IZDVAJAMO

Kaminski se nije vraćao na teren: Povreda ili…

Zvezda Reala: Jokić nije MVP…

Opasno i nepotrebno: Bura na mrežama zbog Avramovića

Na potpitanje da li misli i na Markusa Rašforda, Runi je dao zanimljiv odgovor.

– Svi znamo da je Markus sposoban da igra na najvišem nivou, ali to nismo videli. Samo se pitam da li je vreme da Markus ode i igra na nekom drugom mestu. To i on sam mora da se zapita. Mora da spusti glavu i naporno trenira.

Na pitanje koliko će trebati Crvenim đavolima da se oporave Runi je dao odgovor koji se neće svideti navijačima.

– Vidite, novim vlasnicima Mančester Sitija je trebalo 15 godina da osvoje LIgu šampiona. To je potencijalno period koji će biti potreban. Mada se nadam da neće trajati toliko.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare