Ten Hag prvi put kao menadžer MU: Dobro nije dovoljno dobro

Premier League 23. maj 202213:05 1 komentar
Erik ten Hag
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Erik ten Hag prvi put je govorio kao menadžer Mančester junajteda. Klupska televizija Crvenih đavola objavila je prvi intervju sa novim šefom struke.

Erik ten Hag zvanično će preuzeti brigu o vođenju tima u ponedeljak i pokušaće za početak da učini da igrači zaborave razočaravajuću sezonu koja se završila u nedelju.

„Rekao bih da sam uzbuđen. Zaista jedva čekam da počnem da radim u klubu koji ima ovakvu istoriju. Želimo da vratimo ovaj klub tamo gde pripada“, rekao je Ten Hag na početku intervjua.

„Pre svega, želimo da navijači budu ponosni. Drugo, veoma je jasno da trenutna situacija nije dobra i da je pred nama veliki izazov. Želim da izgradim tim u kome se svi bore jedni za druge, koji je jedinstven i koji će ostvarivati rezultate. Igramo na Teatru snova – želimo da zabavimo ljude. Na kraju, želja i ideja je da igramo fantastičan fudbal. Ali i ako igramo fantastičan fudbal, ipak moramo da pobeđujemo“, rekao je novi menadžer Junajteda.

„Imam visoka očekivanja od sebe i to je ono što ću zahtevati i od igrača. Moraće da sarađuju i da uvek daju sve od sebe. Već sada mogu da kažem da za mene ‘dobro’ nije dovoljno dobro. Mora bolje. Uvek, gde god da sam bio, imao sam izuzetno visoka očekivanja od igrača. Očekujem da se bore i da uvek daju maksimum. Moraju da budu jedinstveni, da budu tim i da se tako bore sa rivalima“, rekao je Ten Hag.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.