Ten Hag u oblacima: Uprava je shvatila da sam najbolji

Premier League 16. jun 202420:55 7 komentara
Mančester Junajted Manchester United manager Erik ten Hag speaks to the crowd as the players look on after the Premier League match between Manchester United and Newcastle United at Old Trafford on May 15, 2024 in Manchester, England. Manchester United v Newcastle United - Premier League
(Photo by Stu Forster/Getty Images) - Erik Ten Hag

Dilema oko trenera Mančester junajteda za narednu sezonu je rešena. Erik Ten Hag će ostati na klupi "Crvenih đavola", ali je bilo premišljanja ko će voditi tim, što zna i holandski stručnjak.

Posle niza sastanaka nekadašnjeg trenera Ajaksa i uprave Mančester junajteda došlo je do dogovora da se pruži poverenje Ten Hagu i naredne sezone. Ipak, u upravi „Crvenih đavola“ očigledno sede vrlo iskreni ljudi, pa su Ten Hagu rekli da se razgovaralo i sa drugim trenerima.

Erik Ten Hag je to i potvrdio:

„Da, ljudi iz Uprave su mi rekli da su razgovarali sa Tomasom Tuhelom, tu nema tajni“, rekao je Holanđanin.

Razjasnio je trener Mančester junajteda i zašto je ostao na klupi, odnosno šta je bilo presudno, a nije bio skroman u objašnjenju:

„Rekli su mi da su došli do zaključka da oni već imaju najboljeg trenera“, vrlo samouvereno je rekao Ten Hag.

Mančester junajted je loše odigrao sezonu u Premijer ligi, međutim, osvojio je FA kup i taj trofej je, prema pisanju engleskih medija, održao Holanđanina na klupi.

Bonus video:

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare