Tuhel: Nikoga ne otpisujemo, Junajted je veliki klub

Tomas Tuhel
Clive Rose/Getty Images

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel istakao je da je njegov tim spreman da igra na najvišem nivou u meču protiv Mančester junajteda.

‘Plavci’ u nedelju dočekuju ‘crvene đavole’ u 13. kolu Premijer lige. U petak je Tuhel održao konferenciju za medije, a prvo pitanje je bilo vezano za dolazak Ralfa Rangnika na Old Traford.

„Pomogao mi je mnogo, bio je moj trener, a bio je jedan od onih koji su me ubedili da budem trener. Imao je uticaja na sve nas. Pre nego što kažem nešto više, moramo da budemo svesni da još nije imenovan. Tako da treba da pokažemo poštovanje prema svima“, rekao je Tuhel.

povezane vesti

Čelsi je prvi na tabeli sa 29 bodova. Junajted ima 17 na osmoj poziciji.

„Nikada ne otpisujem nikoga. Ni u ovom meču, ni u ligi. Junajted je veliki glub, pre svega, ali ima i vrlo iskusnu grupu igrača. Ne smemo da im dozvolimo da dođu do svoje igre, jer onda će pokazati sav svoj potencijal“.

Na pitanje da li je ovo pravo vreme za duel sa Junajtedom, nemački stručnjak je odgovorio:

„Ne znam. Ne razmišljamo o tome, svu našu energiju usmeravamo na naš tim. Spremni smo za velike izazove i želimo da igramo na najvišem nivou“.

Istakao je Tuhel da nije očekivao ovako dobre rezultate svog tima.

„Ne, ali to je možda i dobra stvar, jer nismo dozvolili da se zanesemo. Bilo je teško zamisliti ovakve stvari, jer je odluka brzo doneta“.

Meč u nedelju na programu je od 17.30.

Komentari (0)

Vidi sve komentare