Azar: Na odmoru se gojim, imao sam 80 kilograma

Primera 22. nov 201910:54 > 10:59
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Pred meč Reala i Pari sen Žermena fudbaler Madriđana Eden Azar je pričao o mogućnosti da zaigra za parisku ekipu, a takođe je otkrio i kakvi su njegovi običaji kada je na odmoru.

Vlasnik PSŽ Naser Al Kelaifi je želeo Edena Azara u svom klubu od kada je došao u prestonicu Francuske. Međutim Belgijanac nikada nije pokazivao interes da postane „svetac“ te je Čelsi olako i veoma brzo odbijao ponude katarskog bogataša. 

Nikada neću igrati za PSŽ. Želeli su me mnogo puta. Nemam nameru da se vraćam u Ligu 1 niti u bilo koji klub iz te lige a da nije Lil. Uvek sam odbijao PSŽ. U mojoj glavi je sve jasno. To je tim sa kojim možeš da osvojiš Ligu šampiona ali oni nisu među mojim prioritetima„, rekao je Eden Azar u razgovoru za francuski Lekip.

Belgijanac koji je letos iz Čelsija prešao u Real baš i nije imao najbolji početak u Madridu. Imao je problema sa povredama i njegove najbolje partije se tek čekaju na Bernabeu.

Povezano

 „Srećan sam kako je izgledao poslednji mesec. Davao sam golove, asistirao i iznuđivao penale. Bio sam na lopti i pretrčavao protivničke igrače. Probao sam da igram direktnije. Što se tiče broja, bio je Ronaldov, pa Marijanov, nisam hteo da pravim frku oko toga jer to nije moj stil. Znam da je Modrićeva „desetka“, a u Čelsiju sam nosio 17. Znao sam da je taj broj Vaskesov, na kraju je odluku doneo klub„, kazao je Azar.

Inače Azara su pomalo kritikovali što nije stigao u Real najspremniji. Mnogi su smatrali da se ugojio tokom leta i da zato nije pružao najbolje partije kada je stigao u Madrid.

Neću to da krijem, kada sam na odmoru onda sam na odmoru. Ja sam jedan od onih koji mogu lako da dobiju i da izgube kilograme. Kada sam imao 18 godina u Lilu sam imao 72 kilograma. Ovog leta sam otišao i do 80, ali sam izgubio suvišne kilograme za desetak dana„.