Zidan: Možemo i bolje, četiri vezane pobede važne

Primera 7. dec 201917:10 > 17:12
Aitor Alcalde, Getty Images Sport

Trener Real Madrida Zinedin Zidan istakao je nakon meča sa Espanjolom važnost činjenice da je njegov tim vezao četiri pobede u Primeri prvi put ove sezone.

Real je u subotu slavio protiv Espanjola 2:0 i tako stigao do četvrte vezane pobede u šampionatu što je za trenera Zinedina Zidana bio i najvažniji detalj nakon meča.

„Espanjol ima dobar tim i pokazao je to danas, mislim da ne zaslužuju tako loš plasman na tabeli. Nama je nedostajalo povezanosti u igri, posebno u drugom poluvremenu. Na kraju mogu da kažem da smo zabeležili dobar rezultat što je veoma važno za nas“, rekao je nakon meča Zidan.

„Možemo da budemo zadovoljni što smo nastavili niz pobeda. Mislim da možemo mnogo bolje od ovoga, ali igrali smo veoma ozbiljan meč. Pokazali smo rivalu poštovanje od prvog minuta do poslednjeg. Moramo da nastavimo sa napretkom kako bismo nastavili sa pobedama“, dodao je Zidan koji je pohvalio Vinisijusa Žuniora.

„Mislim da će dugo biti deo tima. Pokazuje da pripada ovde iz dana u dan. Veoma je važan za nas i pored toga što je veoma mlad“, rekao je trener Reala koji je prokomentarisao i činjenicu da ima „višak“ igrača u veznom redu i da to dovodi do rotacija.

„Imamo mnogo igrača u veznom redu. Isko nije igrao danas. Luka je igrao malo. Ali, zadovoljan sam što su svi spremni jer je sezona duga i pred nama je mnogo mečeva i svi će imati svoje vreme na terenu. Uvek razgovaram sa igračima, pa tako i sa Lukom. On je izuzetno važan za naš tim. On je igrač koji se ne povređuje često i zato možemo na njega da računamo u velikom broju mečeva. Ali, svima je jasno da moramo da vršimo rotacije i pružimo igračima šansu da se odmore pa i oni najbolji nekada preskaču utakmice“, zaključio je Zidan.