"Neću slaviti gol Barsi, uperiću prstom u odgovorne"

Primera 11. okt 202011:44 > 11:47
Angel Martinez/Getty Images

Luis Suares je posle šest godina napustio Barselonu i prešao u Atletiko. Kaže da kada bude dao gol za madridski klub na "Kamp nou" zna već kako će proslaviti gol protiv katalonskog kluba koji ga se lako odrekao.

Luis Suares je ovog leta uz suze napustio Barselonu i prešao u Atletiko Madrid. Nije bio zadovoljan kako se uprava katalonskog kluba ponašala prema njemu, a i dalje smatra predsednika Đosepa Mariju Bartomeua za najodgovornijeg za katastrofalno stanje u klubu.

„Neću vikati ali ću pokazati na one odgovorne. Proveo sam šest godina tu i osećam da sam zaslužio poštovanje. Zaslužio sam da znam svoju sudbinu pre nego što ona bude u novinama„, rekao je Luis Suares.

Takođe trener Ronald Kuman je došao do mene i rekao mi da ne računa na mene. Međutim to je bilo posle trenutka kada mi je klub već rekao da će biti promene igrača. Zbog toga sumnjam da je to bila odluka trenera„.

On takođe negira za ESPN da je njegov odlazak imao veze sa njegovim odnosom sa Leom Mesijem.

Mnogo je kontradiktornih stvari. Našao bih rešenje da je finansijski problem. Da je sporski problem shvatio bih. Nije mi jasno zašto su to odlučili. Mislim da su hteli da me sklone sa Mesijeve strane. Možda ih je nerviralo što sam imao dobar odnos sa njim„.  

Atletiko neće skoro gostovati na „Kamp nou“ tako da će Luis morati da sačeka na gol Barseloni kako bi pokazao prstom na odgovorne ljude. Taj duel je tek u drugom delu La Lige, a 22. novembra bi ovi rivali trebalo da se sastanu u Madridu.