Aguero standardno: Još kao dečak sam maštao o Barsi

Fudbal 1. jun 202115:49 8 komentara
Sergio Aguero
REUTERS/Albert Gea

Argentinski napadač Serhio Aguero novi je napadač Barselone, a po dolasku u redove giganta iz Katalonije ispričao je poznatu priču o tome kako je od dana kada je bio dečak sanjao da zaigra za svog noovg poslodavca.

Argentinac će u novom klubu konačno igrati sa dobrim prijateljem Lionelom Mesijem, sa kojim je igrao zajedno u nacionalnoj selekciji.

Povezano:

Još kada sam bio dečak, kada sam imao 14 godina, rekao sam sebi: ’Jednog dana će me Barselona sigurno primetiti.’ Nisam mogao ni da zamislim da će se to dogoditi. Svi žele da zaigraju sa Barsu, a sada je tu i Leo. Kada se Barselona raspitivala za mene, nisam oklevao ni trenutak. Rekao sam agentu da me ne zanimaju drugi timovi“, izjavio je Serhio Aguero.

Argentinac je od 2011. igrao za Mančester Siti u koji je došao iz Atletiko Madrida.

Biće mi zadovoljstvo i ponos da igram u istom timu sa Leom Mesijem. Čuli smo se, on mi je čestitao kada je čuo da dolazim. Znamo se dugo i mnogo će mi biti lakše da se priviknem sada kada je on tu“, rekao je 32-godišnji napadač.

Aguero u Barselonu dolazi kao slobodan igrač, a u ugovor sadrži i klauzulu o obeštećenju od 100 miliona evra ukoliko neki klub želi da ga kupi pre isteka saradnje sa Kataloncima.

derbi banane
SK