Azar: Anćeloti u Realu? Dobre vesti za mene!

Fudbal 4. jun 20218:48 komentara
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Belgijski ofanzivac Eden Azar došao je u Real Madrid 2019. godine kao veliko pojačanje, ali usled povreda nije uspeo da opravda obeštećenje od 115 miliona evra koje je Čelsiju platio španski velikan. Međutim, Belgijanac se nada da će se stvari promeniti dolaskom Karla Anćelotija na klupu „Los Blankosa“.

Italijanski trener je sa „kraljevskim klubom“ potpisao ugovor na tri sezone.

Povezano:

Trener Karlo je sa ovom grupom već osvojio Ligu šampiona i poznaje mnoge igrače. Znamo da ima mnogo iskustva. Anćeloti poznaje grad i navijače. Mislim da zajedno možemo da postignemo velike stvari“, izjavio je Eden Azar.

Ne poznajem ga lično, ali čuo sam za njega da je veoma fina osoba i da samo želi da pobeđuje, a to svi želimo. Imaćemo mnogo prilike da sarađujemo, njegov dolazak u klub je dobra vest za mene“, rekao je 30-godišnji Belgijanac.

Anćeloti je 2013. godine nasledio Žozea Murinja i započeo svoj prvi mandat na klupi Reala. On je u tom dvogodišnjem periodu osvojio četiri trofeja, uključujući i Ligu šampiona, jubilarnu desetu u istoriji kluba. Tada je u finalu rezultatom 4:1 bio bolji od Atletiko Madrida.

derbi banane
SK