„Ćavi će jednog dana biti trener Barse, ali videćemo kada“

Primera 29. okt 202114:05 > 14:15 5 komentara
Joan Laporta
REUTERS/Albert Gea

Predsednik Barselone Đoan Laporta priznao je da je pogrešio što nije ranije otpustio Ronalda Kumana, a nije mogao da potvrdi da će Ćavi preuzeti tim.

Ronald Kuman dobio je otkaz posle poraza od Rajo Valjekana u sredu uveče. Barselona je ubrzo imenovala Serhija Barhuana za privremenog trenera.

Morali smo da reagujemo, postalo je neizdrživo. Možda je trebalo da otpustimo Kumana i ranije, ali ja preuzimam odgovornost za to“, rekao je Laporta na konferenciji za medije.

povezane vesti

„Radimo na angažovanju novog trenera. Neću reći koje opacije imamo, to ne bi bilo profesionalno. Ne želimo da nekome načinimo štetu“.

Inostrani mediji uveliko pišu da će se na Nou Kamp vratiti legendarni Ćavi.

„Ćavi ima preporuke ljudi koji su mu bliski i koji ga znaju bolje nego ja. Čujemo se često. Znam šta misli o timu koji imamo i o tome šta treba da se uradi“, potvrdio je prvi čovek kluba.

„Razgovarali smo tokom izbora. Ali tada sam mu rekao da želim da Kuman završi svoj ugovor. Ono o čemu sad pričamo je privatno. Jednog dana Ćavi će biti trener Barselone. Voleo bih da se to dogodi dok sam ja predsednik, ali ne znam kada. Verujem ljudima koji me okružuju, oni će proceniti ko je najbolji izbor“.

Šta vi kažete, ko je pravi izbor za Barsu?

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare