Cifra od koje boli glava: Koliko je Modrić zaradio do sada?

Primera 30. mar 202321:22 komentara
Luka Modrić
Rafal Oleksiewicz PressFocus NEWSPIX.PL via Guliver

Slobodna Dalmacija objavila je cifru pozivajući se na engleski finansijski portal, koji se bavi zaradama i platama u fudbalu.

Povezano

Luka Modrić je odavno fudbalski veteran, sa 37 godina bliži je petoj deceniji života, ali još uvek ne razmišlja o kraju karijere. Godine mu ne smetaju da i dalje pruža odlične igre u dresu Real Madrida.

Na kraju sezone mu ističe ugovor i mada je on izjavio da bi želeo da u kraljevskom klubu završi karijeru, još uvek nije poznato da li će potpisati novi jednogodišnji ugovor ili će poput nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda prihvatiti unosnu ponudu iz Saudijske Srabije.

Tim povodom Slobodna Dalmacija objavila je koliko je Luka Modrić do sada zaradio od fudbala.

Portal Capology, bavi se financijama u nogometu, a izračunao je koliko je Modrić do sada zaradio u karijeri. Spomenuti portal piše kako će se zarada hrvatskog veznjaka u karijeri popeti na više od 140 milijuna eura. Modrić od Reala tjedno prima nešto više od 420 tisuća eura, što je na godišnjoj razini blizu 22 milijuna eura„, piše Slobodna Dalmacija.

Luka Modrić je prema tom potalu trenutno sedmi najplaćeniji fudbaler u Španiji, ali tek peti u Real Madridu. Ispred njega su Eden Azar, Toni Kros, Karim Benzema i David Alaba.