Kros o sudiji: Bog sve vidi, verovatno se zato i povredio!

Primera 28. feb 202411:24 0 komentara
Toni Kros protestuje kod sudije
Copyright: xCesarxCebollax/xPRESSINPHOTO

Vezista Real Madrida, Toni Kros, prokomentarisao je svoj ispad u poslednjem meču njegovog kluba i Sevilje u španskoj Primeri. Nemac je sankcionisan zbog prekršaja za koji je tvrdio da ga nije počinio. Celokupna situacija se dogodila pred sudijom Dijasom de Merom Eskuderom, što je razljutilo Krosa, koji je burno protestovao.

Zanimljivo da je i trener Karlo Anćeloti kažnjen žutim kartonom zbog protesta protiv sudije, što je i za njega krajnje neobično.

„Negde sam pročitao, da ako su Kros i Anćeloti dobili žute kartone zbog protesta, nešto nije u redu“, rekao je nemački as u podkastu „Ajnfah mal Lupen“, u kojem su učestvovali on i njegov brat Feliks.

„Nisam osoba koja se bavi arbitrima tokom utakmice. Nikada to ne radim, ali ovog puta je to bilo previše i za mene“, dodao je nemački reprezentativac, optužujući Eskudera za loše suđenje.

Zanimljiva stvar je bila da je u drugom poluvremenu glavni sudija doživeo povredu i da je zamenjen četvrtim.

„Bog sve vidi i verovatno je zato sudija osetio povredu mišića“, nastavio je Kros. „U prvom poluvremenu je baš zabrljao. Imali smo nekoliko prilika, ali za sve je davao prekršaje u situacijama koje su bile na ivici faula. Čak i kada nije bilo prekršaja, on je prekidao igru. Naljutilo me je to, što je u mojoj situaciji svirao faul, iako sam bio na metar od igrača Sevilje. Lud posao! Posle ga je zamenio četvrti arbitar i bio je mnogo bolji od njega“.

Real je došao do pobede nakon lucidnog poteza i sjajnog šuta „rezerviste“ Luke Modrića u 81. minutu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!