Makron poručio Mbapeu: Ponovo nas uvlačite u nevolje

Francuska 28. feb 202419:58 1 komentar
Mbape French President Macron hosts Qatari Emir Al Thani in Paris
REUTERS/Sarah Meyssonnier

Francuski mediji objavili šta je tačno Emanuel Makron rekao Kilijanu Mbapeu tokom večere u Jelisejskoj palati.

Kilijan Mbape

Postali su poznati detalji razgovora između francuskog fudbalera Kilijana Mbapea i Emanuela Makrona tokom zvanične večere u Jelisejskoj palati, koju je predsednik Francuske organizovao zajedno sa suprugom Brižit povodom državne posete katarskog emira Tamima bin Hamada Al Tanija.

Kako prenosi RMC Sport, na pitanje o njegovoj budućnosti, Mbape je odgovorio da još nema dogovora sa Real Madridom. Emir Katara mu je tom prilikom poželeo sreću.

Tokom prijateljskog razgovora, Makron se okrenuo Mbapeu i rekao:

„Ponovo nas uvlačite u nevolje.“

Poznato je da je u leto 2022. godine francuski predsednik lično pozvao Mbapea i savetovao mu da ostane u Pari Sen Žermenu. Reprezentativac Francuske je kasnije priznao da je ovaj razgovor imao snažan uticaj na njega.

Nedavno je objavljeno da je Kilijan Mbape obavestio upravu pariskih Svetaca da neće potpisati novi ugovor i da definitivno odlazi na kraju sezone kad mu istekne ugovor. Istovremeno mediji su objavili da je francuski fudbaler postigao dogovor sa Real Madridom, ali da čekaju na zvaničnu objavu kada ove sezone više ne bude mogućnosti da se PSŽ i real sastanu jedan protiv drugog u Ligi šampiona.

Navodno, Mbape ne bi voleo da igra za PSŽ protiv Reala, a da već bude ozvaničeno da će karijeru nastaviti u španskom klubu.

Bonus video

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare